Az irodáról

A dr. Görbe Ügyvédi Iroda 1997. júliusában kezdte meg tevékenységét Győr városában. A magyar nyelv mellett angolul és németül beszélő ügyfeleink részére nyújtunk hathatós jogi segítséget. Irodánk teljes körű jogi tanácsadást nyújt a gazdasági élet résztvevőinek, vállalkozásoknak ugyanúgy, mint magánszemély ügyfeleinknek.

Irodánk az alábbi területeken fejti ki tevékenységét: – szerződések, ingatlanjog – cégügyek – munkajog – családi jog – személyiségi jogi perek – nonprofit szervezetek (alapítványok, egyesületek) – közhasznú szervezetek – öröklési jog, hagyatéki ügyek – szerződéses viták, kötelmi perek – biztosítási ügyek – behajtási ügyek – szerzői jog – sportjog – fuvarozás és szállítmányozással kapcsolatos ügyek – büntetőjog.

Ügyfélkörünket magánszemélyek, valamint hazai és külföldi vállalkozások alkotják, akik jelen vannak az ipar, a kereskedelem és a szolgáltató szféra szinte valamennyi területén. Célunk a korrekt, hosszútávú ügyfélkapcsolat kiépítése. Az eseti megbízásokon túl irodánknak számos állandó (tartós) megbízása van. Ezen partnereink közül némelyik már több mint húsz éve áll kapcsolatban irodánkkal. A napjainkban tapasztalható nagyszámú jogszabályváltozások folyamatos figyelemmel kísérése, a polgárok, cégek egyre nagyobb számú jogi segítséget is igénylő ügyei megerősítették azon törekvésünket, hogy a munkánk színvonalának és teljességének állandó növelése elengedhetetlen ügyfeleink maximális elégedettsége érdekében. Az Iroda korszerű és hatékony számítógép-hálózattal és telekommunikációs eszközökkel felszerelt belvárosi irodahelyisége könnyen megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind pedig egyéni közlekedési eszközzel. Hívjon, írjon, hogy segíthessek.

dr. Görbe László